Skal du ta fag som privatist våren 2021?

Mangler du et fag, eller skal du forbedre en karakter? Frist for oppmelding til privatisteksamen våren 2021 er 1. februar.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Julehilsen til elevene

Kjære alle sammen!   Klokka 11.03 i dag snudde sola og vi går bokstavelig talt mot lysere tider.  Det er godt å vite når vi tenker på året som har gått.   2020 likner ikke på noe av det vi har opplevd før.

Skolen er i sorg.

Mandag fikk vi en svært trist melding, forteller Kristine Novak.  En av våre elever døde, vi føler dyp sorg over å ha mistet en kjær elev i vårt skolefelleskap og vi har sterk medfølelse med elevens nærmeste.

Til årets 10 klassinger og foresatte!

«Åpen telefon» – torsdag 3 desember, 18.00-20.00. Vanligvis arrangerer Drammen vgs praksisdager for 10. klassingene i Drammen en uke seint i november, og i tillegg en «Åpen kveld» for foresatte og 10. klassinger i forbindelse med praksisdagene. Hensikten er at dere som skal søke til vgs skal få informasjon om hva Drammen vgs kan by på.

Skolefri fredag 20. november!

Vi minner om at det er skolefri fredag 20. november. Les mer om skolens ferie/fridager i skoleruta. Skolens resepsjon og sentralbord holdes stengt denne dagen.

Privatisteksamen

Privatisteksamen på Drammen vgs går etter oppsatt plan. Skolen er ikke stengt, selv om det er hjemmeundervisning denne uka.

On Day of solidarity på Drammen videregående blir av hensyn til koronasituasjonen, gjort om til en klassedugnad.

I stede for at hver enkelt elev står til ansvar for inntjening av 400 kr hver, utfordres hver enkelt klasse til å gjøre en innsats for å bli «Årets mest solidariske klasse» på sitt trinn.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gjennomføres hvert år. Det er en nasjonal undersøkelse som alle skoler deltar i.

En bærebjelke i arbeidet for menneskerettigheter

Vår kjære samarbeidspartner og skolens venn, Enver Djuliman, er død. Skolen har siden 2015 hatt et helt unikt samarbeid med Enver og Helsingforskomiteen.