Aktuelt

Elev bekreftet smittet av covid-19

Kommuneoverlegen i Drammen bekrefter at en elev hos oss har testet  positivt på covid-19. Eleven har ikke vært på skolen de dagene det var fare for smittespredning. Kommuneoverlegen informerer også om at nærkontakter har fått informasjon om karantene og er ivaretatt.  Skoledagen går dermed som vanlig, sier rektor Kristine Novak.

Konsekvenser av busstreik

Oppdatert tirsdag 22. sept. kl. 15:00. Opplæring i skolen vil gå som vanlig frem til høstferien.

Foreldremøter, se videopresentasjon her!

Her kan du se videopresentasjonen for foreldre vg1 og vg2 studiespesialiserende (inkl. forskerlinja, Inspiro og Drammen International), vg1 og vg2 kunst, design og arkitektur (KDA), vg1 og vg2 salg, service og reiseliv.

Samarbeidsavtale inngått om Åpen Arena!

Elevrådsleder Adea Alimehaj, Forandringshuset Drammen  v/Kim Andre Vian Bjerkestrand og rektor Kristine Novak har signert!

Var du avgangselev og fikk 1 eller IV i standpunkt, juni 2020?

Da har du et tilbud du bør lese mer om her! Viken fylkeskommune gir deg  opplæring fram mot privatisteksamen i høst. 

Oppdaterte tiltak for smittevern på skolen (1.9.20)

  Vi har skjerpet tiltakene rundt smittevern med særlig vekt på å holde en meter utenfor klasserommene.  De nye punktene er uthevet, merk dere disse! Tiltakene gjelder fra torsdag morgen.  Dette henger sammen med at vi har problemer med å få noen av dere, elever, til å respektere avstandskravet og utviklingen av smitte i Drammen.  Det er bl a bekreftet at en elev på Akademiet vgs Ypsilon er smittet.  https://www.drammen.kommune.no/om-kommunen/aktuelt/koronasmittede-i-drammen  

Velkommen til skolestart!

For dere i vg1 har vi lagt opp til at første skoleuka har ett mål, nemlig at dere skal bli godt kjent med de andre i klassen og med kontaktlærerne.

Håndtering av korona

For å begrense smitte, har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge. Nasjonale myndigheter har bestemt at vi nå skal ha tiltak på gult nivå. 

Elever og foresatte vg1 inviteres til mottakssamtaler torsdag 20. august!

For vg1 blir det holdt mottakssamtale med elev, foresatte og kontaktlærer torsdag 20. august.  Eleven får vite tidspunkt for mottakssamtalen første skoledag 17. august. Da får dere også utdelt skjema for samtalen på mandag, i tillegg til de andre skjemaene dere trenger.      

Informasjon fra Lånekassen

Du kan søke om stipend når du har fått skoleplass.

Til toppen