Velkommen til skolestart!

Første skoledag er mandag 17. august og her kan du lese når du skal møte og annen viktig informasjon

(oppdatert 14.08.2020 med oppslag rom for vg2 og vg3)

Velkommen til dere som er første års elever og dere som har vært elev hos oss tidligere.
Vi gleder oss til et nytt og spennende skoleår!

Vi planlegger for en mer normal skoledag og følger de nasjonale retningslinjene med tiltak gult nivå. Det betyr at hele skoleklasser kan være samlet og at alle elever skal få et fulltidstilbud på skolen med ordinære skoledager.

S-klassen (hverdagslivstrening):

• Dere møter på klasserommet kl. 08:15

Vg1 Drammen International, forskerlinja og Inspiro (st.spes med entreprenørskap):

• Dere skal møte ved hovedinngangen på skolen kl. 08:15

Vg1 og vg2 Salg, service og reiseliv og vg1 Kunst, design og arkitektur:

• Dere skal møte ved hovedinngangen på skolen kl. 08:30

Vg1 studiespesialisering:

• 1STA, 1STB og 1STC møter ved hovedinngangen kl. 08:45
  • 1STE, 1STG og 1STH møter ved hovedinngangen kl. 09:00
  • 1STJ og 1STK møter ved hovedinngangen kl. 09:15
  • Alle vg1-elever får sms med info om klasse senest fredag 14. august. SMS´en blir sendt til nummeret som er oppgitt i VIGO.

Vg2 studiespesialisering (inkl. DI, Inspiro og forskerlinja) og 2KDA:

Vg3 studiespesialisering (inkl. DI, Inspiro og forskerlinja) og 3KDA:

Vg1 idrett:

• Dere møter ved inngangen på Drammenshallen kl. 09:00

Vg2 idrett:

• Dere møter på Idrettsbygget kl. 12:00

Vg3 idrett:

• Dere møter ved Idrettsbygget kl. 12:30

0AOA innføringsklassen:

• Skal møte etter individuell plan, elevene får beskjed senere om tidspunkt

Rektor Kristine Novak - Klikk for stort bildeRektor Kristine Novak sme  "Er du på jakt etter kunnskap og læring. Da er det her du aller helst vil gå."

Slik åpner skolesangen vår. Jeg vet at dere begynner på videregående skole med mange forventninger og drømmer. Det er vårt ansvar å gjøre mest mulig for å innfri drømmene deres. Vi har gode forutsetninger for å klare det.

Som elev på Drammen vgs er du en del av et stort og forskjellig læringsfellesskap. Elevene sier at de trives og det er lett å bli kjent med andre selv om vi er mange. Du kan være deg selv. Det er flott for vi er opptatt av at du skal være trygg og trives på skolen. Du skal bi akseptert for den du er.

Lykke til med læringsarbeidet dette skoleåret!

Hilsen rektor Kristine Novak