Foredrag om mental helse for alle elevene ved Jimmy Westerheim.

Det er flere ting som er ekstra utfordrende for tida. Korona og hvordan det påvirker livene våre er en ting. I tillegg har vi opplevd to tragiske dødsfall her på skolen og det har berørt oss.

Jimmy Westerheim - Klikk for stort bildeJimmy Westerheim download Ikke minst er dette sårbart for dere som er ungdommer. Dere har satt livene på vent, slik helseminister Bent Høie uttrykte det i våres.

Nettopp derfor er det stor grunn til å glede seg over at vi igjen har samlet det store skolefellesskapet vårt og kan være sammen på skolen hver dag. Vi trenger hverandre!

De neste ukene har vi noen aktiviteter som kan hjelper oss med hvordan vi kan håndtere ulike tanker, følelser og relasjoner i livene våre. Vi kan putte dette under paraplyen mental helse.

Onsdag 10. februar blir det foredrag om mental helse for alle elevene i gul tid. Det er Jimmy Westerheim fra The Human Aspect som har foredraget. ( Mental Health Advocacy | The Human Aspect | Norway (jimmywesterheim.com)

Onsdag 24. februar blir foredraget fulgt opp med egne opplegg i alle klasser ledet av kontaktlærerne.

En viktig del av dette opplegget er at vi skal vise hverandre at vi bryr oss- og at vi som voksne på skolen bryr oss om dere ungdommer.

I uke 6 får vi ekstra muligheter til å vise hverandre kjærlighet for da arrangerer kafe Påfyll Valentine-uke. Det vil bli salg av hjertelige produkter, skolen pyntes, vi setter opp en fotovegg fylt med hjerter og klassene tilbys en aktivitetspakke og noe man kan kose seg med.

Alle hjerter ❤️gleder seg til det!